Ποιοι Είμαστε

Το κρεοπωλείο «ΜΠΕΜΠΗΣ» έχοντας συμπληρώσει πάνω από μισό αιώνα επιτυχούς λειτουργίας συνεχίζει την παράδοση στην ποιότητα. Τρεις γενιές στο επάγγελμα επιμένουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και εγγυώμαστε για τα προϊόντα μας.
Γι’ αυτό δημιουργήσαμε δικές μας εγκαταστάσεις, όπου εκτρέφουμε αρνιά, μοσχάρια, χοίρους, κατσίκια, το κρέας των οποίων προσφέρουμε στον καταναλωτή ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες υγιεινής κατά τη σφαγή και τη συντήρηση.
Διαθέτουμε προσωπικό με πολυετή πείρα στο χώρο και δικά μας οχήματα για τη μεταφορά των ζώων και για τις παραγγελίες. Με έδρα το Βλαχιώτη Λακωνίας κατορθώσαμε όλα αυτά τα χρόνια να επεκτείνουμε τη φήμη μας και εκτός νομού γεγονός που αποδεικνύεται από το πλήθος των πελατών μας απ’ όλη την Ελλάδα, που δείχνουν ξεκάθαρη προτίμηση στο ντόπιο και ποιοτικό κρέας.
Την προτίμηση αυτή ανταποδίδουμε βελτιώνοντας χρόνο με το χρόνο το επίπεδο των υπηρεσιών μας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές μας για να έχετε σερβιρισμένη στο τραπέζι σας την ελληνική ποιότητα. Ο δικτυακός τόπος που δημιουργήσαμε αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην προσπάθειά μας να γίνει γνωστή στον καταναλωτή η μεγάλη ποικιλία στα προϊόντα μας και η αγάπη για τη δουλειά μας. Από τον παππού και δημιουργό του κρεοπωλείου μέχρι τον εγγονό η παράδοση συνεχίζεται και βρίσκει σήμερα την έκφρασή της και στο διαδίκτυο.


Επισκεφθείτε το Photo Gallery για περισσότερες φωτογραφίες...